Izvanredna sjednica UO

Jagodić ''leti'' s klupe Slobode

Sport / Nogomet | 10. 09. 2017. u 10:05 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slab plasman tuzlanske Slobode u prvenstvu, a pogotovo sinoćni poraz na Tušnju od GOŠK-a, potaknuo je navijače da od Upravnog odbora kluba zatraže konkretne poteze i zaustave sunovrat kluba.

Predsjednik UO kluba Senad Mujkanović potvrdio je za Fenu da je za nedjelju zakazana izvanredna sjednica klupskog rukovodstva.

''Moramo napraviti rezove, jer ovako dalje ne ide. U opticaju je i smjena trener Vlade Jagodića'', kazao je Mujkanović.

Navijači su sinoć tražili smjenu Jagodića, ali i klupske uprave.

''Dio krivice i mi snosimo zato što prije nismo reagirali. Ali, nadali smo se da će protiv GOŠK-a krenuti nabolje. Rekao sam igračima i treneru u svlačionici, na poluvremenu, da će morati snositi sankcije ako ne pobjede'', napominje predsjednik Slobode.

Po njegovom mišljenju, igrački kadar nije sporan, tako da dijeli mišljenje s onima koji procjenjuju da je Jagodić izgubio autoritet.

Za Fenu je rekao i to da razumije navijače, da ih smatra najboljim dijelom Slobode, ali da nije od onih osoba koje na prvu kritiku dižu sidro.

''Skupštini ćemo mandate staviti na raspolaganje, pa kako odluče. No, smatram da smo doveli klub u stabilno stanje, ali da mi ne možemo zabijati pogotke'', zaključio je Mujkanović.

Kopirati
Drag cursor here to close