Kodro ili Osim?

Izvršni odbor NS BiH nije izabrao izbornika ”A” reprezentacije BiH

Osim Kodre, do sada drugi i jedini preostali kandidat za izbornika je Amar Osim, o kojem su razgovarali danas na IO NS BiH.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2017. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NS BiH) na današnjoj sjednici u Zenici, nakon šestosatnog zasjedanja, nisu donijeli odluku o imenovanju izbornika nogometne ”A” reprezentacije BiH, javlja Anadolija.

Iako je bilo najava da bi danas prije svih Meho Kodro mogao naslijediti Mehmeda Baždarevića to se nije dogodilo već će članovi ”nogometne vlade” BiH nastaviti aktivnosti oko izbora izbornika u sljedećim danima.

Osim Kodre, do sada drugi i jedini preostali kandidat za izbornika je Amar Osim, o kojem su razgovarali danas na IO NS BiH.

“Komisija za imenovanje izbornika nije favorizirala ni Kodru ni Osima, tako da danas nismo donijeli odluku o imenovanju izbornika. Nastavljamo aktivnosti. Nastojat ćemo uključiti još neke trenere kao kandidate i vjerujem da ćemo izbornika izabrati na sljedećoj sjednici Izvršnog odbora NS BiH zakazanoj za 29. studeni”, istaknuo je Milorad Sofrenić, potpredsjednik NS BiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close