mostarski rođeni

Izgradnja pomoćnog terena u Vrapčićima će se nastaviti

Sport / Nogomet | 26. 04. 2016. u 15:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje građana “Mostarski Rođeni” obaviještava članove i simpatizere da je "MIP doo" uplatio potrebna sredstva podizvođaču radova zaduženom za nabavku umjetne trave, u sklopu projekta izgradnje pomoćnog terena u Vrapčićima.

Ovim je uklonjen zastoj radova na pomoćnom terenu, navedeno je u priopćenju u kome se još dodaje:

'Veležovoj djeci, grupama simpatizera koje su donirale novčana sredstva i svim simpatizerima još jednom želimo poručiti da mi ovdje nećemo stati, nego da ćemo još jače i više raditi kako bi Veležove selekcije što prije počele obavljati redovne treninge na spomenutom terenu.

Samim tim, svim stranama koje su direktno uključene u izgradnju terena ponavljamo da morate uraditi apsolutno sve kako bi isti završili što prije, iako je eto već skoro godinu dana nakon ugovorenog roka.

Ovim putem još jednom skrećemo pažnju FK Velež, da je moralno ispravno upoznati javnost sa narednim dešavanjima vezanim za napredak radova, jer je ta javnost dobrim dijelom sudjelovala u ovom projektu. Udruženje će kao i do sada, nezavisno od FK Velež, svakako raditi isto u domenu naših aktivnosti', navode iz UG "Mostarski rođeni".

Kopirati
Drag cursor here to close