Perspektiva za budućnost

Izborna skupština NK Široki Brijeg 6. srpnja

Na izbornoj skupštini, uz redovite točke dnevnoga reda, na poseban način bit će razmatrana i klupska perspektiva za budućnost.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2022. u 13:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izborna skupština Nogometnog kluba Široki Brijeg bit će održana u srijedu, 6. srpnja u širokobriješkom hotelu "Park" s početkom u 19 sati, naveli su iz kluba.

Na izbornoj skupštini, uz redovite točke dnevnoga reda, na poseban način bit će razmatrana i klupska perspektiva za budućnost.

U prošloj sezoni NK Široki Brijeg je završio na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice i nije uspio izboriti plasman u europska natjecanja, a tijekom sezone promijenjena su tri trenera. Veliki broj igrača je napustio klub, a dovedena je skoro kompletna nova momčad.

"U skladu s prethodno obavljenim razgovorima i iskazanim zanimanjima širokobrijeških gospodarstvenika možemo potvrditi kako za dvostrukog prvaka Bosne i Hercegovine i trostrukog osvajača državnoga kupa nesumnjivo slijede bolji dani", naglasili su iz kluba s Pecare.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli NK Široki Brijeg (@nk.siroki.brijeg)

Potvrda toga je povratak nekoliko velikih sponzora koji su tijekom protekloga razdoblja, uza sve druge značajne sponzore i podupiratelje, bili važni kotačići u funkcioniranju kluba koji je na ponos brojnih širokobrijeških generacija, zaključili su iz NK Široki Brijeg.

Danas od 18:30 sati Široki Brijeg igra prijateljsku utakmicu protiv Slobode u Kupresu.

Kopirati
Drag cursor here to close