Bayern räumt

Iz Bayerna bi moglo otići čak deset igrača

Joao Cancelo sigurno neće ostati u klubu. S posudbe se vraća u Manchester City. Lucas Hernandez na meti je PSG-a i sve je izvjesnije da će otići u svoju domovinu francusku. Leroy Sane i Sadio Mane krajem sezone sudjelovali su u incidentu...
Sport / Nogomet | 09. 06. 2023. u 14:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački prvak Bayern je sve do posljednjih minuta posljednjeg kola Bundeslige strepio za naslov prvaka. Srećom po Bavarce, Borussia Dortmund je kiksala i prepustila im prvo mjesto.

Odmah nakon tog su iz Säbener Straße otišli sad već bivši direktor Oliver Kahn te sportski direktor Hasan Salihamidžić. Čini se kako će ovog ljeta i velik broj igrača napustiti klub.

Kako navodi Marca, Joao Cancelo sigurno neće ostati u klubu. S posudbe se vraća u Manchester City. Lucas Hernandez na meti je PSG-a i sve je izvjesnije da će otići u svoju domovinu francusku.

Leroy Sane i Sadio Mane krajem sezone sudjelovali su u incidentu u kojem je Mane šakom razbio Saneovu usnicu. Zbog toga je i njihova sudbina u klubu upitna.

Osim njih četvorice, još je šest igrača na popisu za otpis Thomasa Tuchela. Veznjaci Goretzka i Sabitzer nisu se posebno iskazali, krilni igrač Serge Gnabry također nije siguran.

Golmane Nübela i Sommera također će zamijeniti. Deseti otpisani navodno je Benjamin Pavard, koji je također velika želja PSG-a, piše Index.hr.

U međuvremenu Bayern je službeno objavio dolazak Konrada Laimera, koji dolazi bez odštete iz RB Leipziga.

Kopirati
Drag cursor here to close