Pomoćni trener NK Široki Brijeg

Ivanković: Znali smo da će biti teška utakmica, ulog je bio veliki

Pomoćni trener Širokog Brijega Jure Ivanković izjavio je nakon utakmice s GOŠK-om da je zadovoljan pobjedom i osvojena važna tri boda u borbi za Europu.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2019. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je pogotkom Dine Ćorića u 21. minuti pobijedio GOŠK na Pecari 1:0 i time preskočio Željezničar na trećem mjestu premijerligaške ljestvice dok su Gabeljani ostali predzadnji te ih očekuje grčevita borba za ostanak.

''Odigrali smo jednu čvrstu i borbenu utakmicu, ulog je bio veliki za obje momčadi. Zadovoljni smo s osvojena tri boda, znali smo da će biti teška utakmica nakon utakmice u Kupu BiH. Čestitam i momčadi GOŠK-a na dobroj utakmici i korektnoj i sportskoj igri. Želim im sreću u nastavku sezone i borbi za ostanak u Premijer ligi BiH'', kazao je pomoćni trener NK Široki Brijeg Jure Ivanković na konferenciji za medije nakon nedjeljne utakmice. 

Dotaknuo se i samog tijeka utakmice.

''Što se tiče same utakmice, moglo bi se reći kako smo prvih desetak minuta odigrali dosta rastreseno, srećom gosti nas nisu kaznili. Kasnije smo preuzeli inicijativu i diktirali tempo. Dobro smo kontrolirali utakmicu, lopta nam je išla brzo, mijenjali smo stranu i tražili prostor u njihovoj obrani. Nismo imali dobre odluke u zadnjoj trećini do te jedne situacije kad smo iskoristili pogreške gostujuće obrane i poveli. Nakon toga smo nastavili u istom ritmu, dosta dobro smo stajali na terenu i zatvorili prilaze svome golu'', komentirao je Ivanoković igru svoje momčadi.

Široki Brijeg nakon 25. kola ima 36 bodova te se nalazi na trećem mjestu dok je Željezničar četvrti s tri boda manje. GOŠK je predzadnji na ljestvici s 20 bodova, dva više od posljednjeplasirane Krupe.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close