Široki u Vrapčićima

Ivanković: Velež će se sigurno dignuti, ali nadam se tek poslije nas

U prvoj utakmici 17. kola Velež dočekuje Široki Brijeg.
Sport / Nogomet | 18. 11. 2021. u 14:06 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg dolazi u Mostar u dobroj formi, a šef stručnog stožera Jure Ivanković i vezni igrač Marijan Ćavar istaknuli su kako mogu još više podignuti trenutačnu formu i nastaviti pozitivni niz.

“Nadam se kako će to biti vidljivo već sutra u Vrapčićima. U stanci smo dobro radili i rješavali probleme koje smo imali”, istaknuo je Ivanković, prenosi službena stranica kluba.

Unatoč nezavidnoj poziciji narednog protivnika na tablici i lošem ozračju koje se navuklo oko njih, Ivanković naglašava kako Rođene ne treba otpisivati.

“Ne treba umanjivati njihovu kvalitetu i stručnost ljudi koji vode njihov klub. Oni će se sigurno podignuti u formi i na tablici. Ipak, nadam se kako njihova pozitivna serija neće krenuti protiv nas. Idemo se hrabro postaviti, odigrati dobru utakmicu u ostvariti pozitivan rezultat”, dodao je Ivanković.

Vezni igrač Marijan Ćavar prilagodio se novoj sredini i njegova forma nagovještava kako Jure Ivanković ima slatke brige u veznom redu.

“Najveći problem je bio što nisam prošao pripreme. Treneri su me dozirali na pravi način, dobivao sam priliku onoliko koliko sam i trebao. Sada sam na dobroj razini, spreman za sve izazove, ali i uvjeren kako mogu biti i bolji”, rekao će Ćavar, te dodao:

“Velež je kvalitetna momčad i veliki klub. Njihovi dosadašnji rezultati nisu pravo mjerilo. Ne treba nas zavaravati njihova pozicija. Ipak, njima potpuni respekt, ali dolazimo po bodove.

Za ovu utakmicu u momčadi Širokog Brijega ne konkuriraju od ranije ozlijeđeni Zvonimir Begić i mladi reprezentativac Ivan Grgić koji je slomio metakarpaplnu kost, a upitan je i nastup Daniel Lukić koji se nakon reprezentativne akcije požalio na ozljedu lista.

Kopirati
Drag cursor here to close