Kup BiH

Ivanković: Krupu ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno

Utakmica između HŠK Zrinjskog i Krupe igra se sutra na stadionu pod Bijelim Brijegom u 17 sati.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2018. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Čeka nas izrazito težak susret, da se ne zavaravamo", kazao je, uoči sutrašnje utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će HŠK Zrinjski dočekati tradicionalno neugodnu i čvrstu momčad Krupe, Mario Ivanković, pomoćni trener 'Plemića' i nastavio: "Oni su u nekoj mini krizi rezultata u prvenstvu pa će sutra doći s namjerom da odigraju što bolje. Čak imamo i neke informacije koje govore da Krupa ima imperativ proći dalje sutra."

"Maksimalno ozbiljno ćemo shvatiti utakmicu, želimo proći dalje i još više se napuniti samopouzdanjem i nastaviti s dobrim rezultatima koje imamo u prvenstvu".

Što se generalno Kupa tiče, mislim da su loši rezultati u ovom natjecanju bili samo stjecaj okolnosti.

Neozbiljne su priče da se ispadalo namjerno. Nismo ga ni zanemarivali, jednostavno se tako sklopilo. Ove godine i od uprave imamo imperativ da se i u Kupu pokuša doći do kraja, naravno uz prvenstvo. Zasad ide dobro, tako da vjerujem da ćemo prezimiti u Kupu i probati doći do kraja".

Ozljede kroje momčad Zrinjskog?

"Pa nažalost, tako je od početka sezone. Dosta problema je tu stalno, da ne nabrajam momke koji ne igraju zbog ozljeda. Vjerujem da će i pored njih šef odmoriti sutra par igrača koji su dosada iznijeli najveći teret ove sezone, no sutra ćemo znati ipak puno više. Tko god istrči vjerujem da će dati sve od sebe i da prolazimo dalje".

"Mi smo izašli iz krize rezultata iako igra nije briljirala, ali drugo poluvrijeme utakmice protiv Slobode trebalo bi nam biti putokaz kojim putem trebamo nastaviti. Sada imamo i bolji raspored i praktički, do susreta sa Sarajevom imamo priliku sebi napraviti komotnu situaciju i ostati na vrhu ljestvice".

"Što se tiče gostovanja u Gabeli, sad poslije Željezničara očekujemo težak ispit protiv motivirane ekipe GOŠK-a. Vidjeli ste njihov nastup na Grbavici. Novi trener, igrači željni dokazivanja, publika, no mi u Gabelu idemo po puni plijen. Što god drugo da se desi bit će oprečno našim planovima i ambicijama"

Utakmica između HŠK Zrinjskog i Krupe igra se sutra na stadionu pod Bijelim Brijegom u 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close