Korektna izjava

Ivanković: Crveni karton nije postojao, samo je i nas poremetio

Velež je u petak navečer po teškom terenu i jednako groznom vremenu s 1:0 svladao Široki Brijeg.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2022. u 10:28 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rođeni su slavili golom Brandaa kojeg su postigli s igračem manje. Ipak, taj crveni karton Bajriću bio je jedna od najgorih odluka suca Danijela Boje iz Kiseljaka koji se nakon toga posve "pogubio".
 
Kazao je to i trener Širokog Jure Ivanković, koji je, netipično za Premijer ligu, korektno priznao da crveni karton nije postojao i da je osim domaćina poremetio i njegovu momčad.
 
"Imali smo sve u svojim rukama, tri velike prilike i trebali smo demolirati Velež već u prvom poluvremenu. Bila je korektna utakmica do crvenog kartona. To je bio prijelomni trenutak utakmice. Moji igrači su bili svjesni kako crveni karton nije bio, nisu znali okrenuti utakmicu u pravom smjeru. Velež je dobio energiju, publiku i uspjeli su okrenuli utakmicu na svoju stranu. Mi smo mislili kako će se samo sve završiti. Sudac se nakon svega pogubio i pokvario odličnu utakmicu", rekao je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Jure Ivanković.
Video: Konferencija nakon utakmice

Vidjet ćemo hoće li NS BiH reagirati na njegove izjave, jer unatoč tome što Široki nije oštećen u ovoj situaciji, Ivanković je komentirao suđenje, što pravila Disciplinske komisije zabranjuju.

 
Kopirati
Drag cursor here to close