Nastavlja se liga

Ivanković: Na Pecari smo mi glavni, bez obzira što nema publike

Proljetni dio sezone u Premijer ligi otvorit će se derbijem Širokog Brijega i Borca, u petak u 16 sati na Pecari.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2022. u 11:28 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljetni dio Premijer lige momčad Širokog Brijega otvara derbijem 20. kola s momčadi banjalučkog Borca u petak pred praznim tribinama Pecare s početkom u 16 sati.

"Imali smo sitnih problema s ozljedama i neplaniranih odlazaka, tako da smo proteklo razdoblje sedmotjednih priprema pokušali iskoristiti kako bi se uigrali za izazove koji su pred nama. Zadovoljan sam kako su igrači reagirali na nove zahtjeve u igri", rekao je trener Širokog Brijega Jure Ivanković na današnjoj konferenciji za medije.

"Uvijek su prve natjecateljske utakmice nepredvidive i bitno drugačije u odnosu na pripremne u kojima nema velikog psihološkog opterećenja. Uz fizičku, tehničku i taktičku, radili smo i na mentalnoj pripremi momčadi. Spremni smo za derbi“, dodao je.


Ivanković smatra kako je Borac dosta čvrsta i kompaktna momčad, na tragu one momčadi iz jesenskog dijela prvenstva

"Borac je najopasniji u prekidima i tranziciji. Ipak, mi igramo na domaćem terenu, iako neće biti toliko izraženo zbog nedostatka publike, Pecara je naša kuća, naš dom. Želimo da se igra po našim pravilima i da mi budemo ti koji diktiraju tempo i stil igre“, naglasio je Ivanković.

Za derbi na Pecari koji će izravno prenositi Arena Sport TV u momčadi Širokog Brijega neće biti ozlijeđenog Vinka Rozića, a upitni su i nastupi Ilije Mašića i Marka Jurića.

Kopirati
Drag cursor here to close