Nagitić

Ivan u gaćama: Popularni Raketa navijačima poklonio sve sa sebe!

Želeći ispuniti želju nekima od navijača da sa stadiona iz Kalinjingrada ponesu vrijedan trofej, popularni Raketa poklonio je navijačima svoj dres i šorc, te je na travnjaku ostao u intimnom rublju i čarapama.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2018. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Rakitić bio je jedan od boljih aktera prve utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koju su Vatreni dobili 2:0 protiv Nigerije.

Opijeni slavljem nakon pobjede, hrvatski su nogometaši oduševljeno pozdravljali mnogobrojne navijače na stadionu, a ni navijači nisu ostajali dužni. Želeći ispuniti želju nekima od navijača da sa stadiona iz Kalinjingrada ponesu vrijedan trofej, popularni Raketa poklonio je navijačima svoj dres i šorc, te je na travnjaku ostao u intimnom rublju i čarapama.

Iako nakon pobjedu prvom utakmici svima izgleda kako će Hrvatska daleko dogurati na Svjetskom prvenstvu, ova skupina smrti u svakom pojedinačnom meču skriva tempiranu bombu koja bilo kojoj od reprezentacija može uništiti snove.

Stoga Rakitić i kolege naglašavaju kako je pobjeda protiv Nigerije tek mali korak naprijed, a istinski izazov predstavljat će utakmica protiv Argentine u četvrtak. Vatreni se ipak nadaju da nakon te utakmice neće nositi gaće na štapu...

Kopirati
Drag cursor here to close