Raketa u top formi

Ivan Rakitić: Nisam za to da se finale Kupa kralja igra u Sevilli

Za razliku od svog suigrača Andresa Inieste, koji kaže kako mu je svejedno gdje će se finale Copa del Rey igrati, Rakitić ističe kako ne bi rado igrao na stadionu Sanchez Pizjuan u Sevilli.
Sport / Nogomet | 09. 02. 2018. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Rakitić je još jednom donio puno dobroga u igri Barcelone, koja je sinoć na Mestalli pobijedila Valenciju rezultatom 2:0, a upravo je hrvatski reprezentativac bio strijelac drugog zgoditka.

U finalu ih čeka Sevilla, klub u kojemu se Rakitić afirmirao i pridobio povjerenje Barcelone u koju je prešao nakon Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu. Puno toga veže Raketu za Sevillu, a u tom je andalzijskom gradu pronašao i ljubav svog života.

Ipak, za razliku od svog suigrača Andresa Inieste, koji kaže kako mu je svejedno gdje će se finale Copa del Rey igrati, Rakitić ističe kako ne bi rado igrao na stadionu Sanchez Pizjuan u Sevilli. Kaže kako je čuo za ono što je kao vlastitu želju izrazio predsjednik Seville - da budu domaćini finala.

"Presretan sam što ćemo igrati u još jednome finalu, a sinoć smo odigrali izvrsno. Poznato mi je što je kazao predsjednik Seville, a ja ga pozivam u Barcelonu, ako želi", kaže Rakitić, dajući na taj način do znanja da igranje finala Kupa Kralja na neutralnom stadionu predstavlja najbolju opciju.

"Volim posjetiti svoju bivšu momčad i grad koji toliko volim, a sasvim mi je dovoljno kad to učinim u LaLigi. Najvažnije bi bilo odrediti stadion koji će objema stranama biti jednako prihvatljiv", pojasnio je Rakitić, koji se nije dao navući na tanak led i poželjeti igrati u 'svojoj' Sevilli.

Gjde će se igrati finale Španjolskoga kupa 2018, odlučit će se u ponedjeljak, 12. veljače.

Kopirati
Drag cursor here to close