Iznenađen i uvrijeđen

Isco ignorirao trenera Solarija: Nije se želio rukovati nakon zamjene!

Trener Solari je u 68. minuti Isca povukao iz igre, a umjesto njega je ušao mladi Cristo González. Pri izlasku s terena Isco je u potpunosti ignorirao trenera, ne pokazavši ni najmanji znak namjere da mu pruži ruku u prolazu.
Sport / Nogomet | 17. 01. 2019. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madridski Real odavno nije imao ovako lošu igru kao u sezoni 2018/2019, a četvrto mjesto na prvenstvenoj tabeli i plasman u četvrtfinale Kupa kralja pravi su 'podvig' uz sav kaos u Kraljevskom klubu.

Na sinoćnjoj utakmici protiv Leganesa u osmini finala Copa del Rey, Real nije mogao računati na standardne prvotimce kao što su Karim Benzema, Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Toni Kroos, Luka Modrić, Marco Asensio, te se na početku učinilo kako će oni koji su istrčali na teren stadiona Municipal učiniti sve da se pokažu i dokažu.

Jedan od onih koji su bili u početnih jedanaest bio je i nezadovoljnik Isco. Međutim, u Leganesu se ovaj španjolski reprezentativac pokazao u iznimno lošoj formi, bez osjećaja za timsku igru i pomoć suigračima kad protivnik pritiska zadnje linije Reala.

Trener Solari je u 68. minuti Isca povukao iz igre, a umjesto njega je ušao mladi Cristo González. Pri izlasku s terena Isco je u potpunosti ignorirao trenera, ne pokazavši ni najmanji znak namjere da mu pruži ruku u prolazu.

Santiago Solari bio je očito iznerviran ovakvim ponašanjem svog igrača, ali je nakon utakmice samo šturo kazao: "Ne postoji nikakav problem s njim".

Isco i Solari imali su prilično napetu situaciju i u prvoj utakmici između Reala i Leganesa na stadioni Santiago Bernabeu, gdje ga trener nije uvrstio u početni sastav iako su mu i tad nedostajali mnogi igrači. Tada se na Twitteru pojavio komentar "Solari bi i samog sebe poslao na travnjak, samo da Isco ne igra". Iscu se taj komentar dopao, što je i pokazao svojim 'lajkanjem'.

U Realu se ne tako davno pojavio sličan problem s Alvarom Moratom, koji je bio nezadovoljan svojom minutažom kod Zinedinea Zidanea, tadašnjeg trenera. I Morata je prilikom jedne izmjene ignorirao trenera, ne želeći se rukovati s njim uz liniju igrališta.

Što se tiče sadašnje situacije s Iscom, on je nogometaš koji se nalazi u velikoj krizi, a to je vidljivo s Marsa. Svakodnevno španjolski mediji pišu kako se za 26-godišnjeg nogometaša zanimaju Juvetus, Bayern, Manchester City, Liverpool i Arsenal, ali u njegovu ugovoru je odštetna klauzula od 700 milijuna eura. Jasno je da bi Real u ovome trenutku rado pobrisao jednu nulu iz ove brojke, ali je pitanje žele li vrhunski klubovi uistinu ovakvog Isca i može li se on u novoj sredini ''resetirati''?

Kopirati
Drag cursor here to close