Superkup Italije

Inzaghi očaran pobjedom nad Juveom, Ronaldo skinuo srebro s vrata!

Trener Lazija Simone Inzaghi smatra da je njegova momčad napravila nešto magično pobjedom nad Juventusom u Superkupu Italije.
Sport / Nogomet | 23. 12. 2019. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: AFP / Trener Lazija Simone Inzaghi

Trener Lazija Simone Inzaghi smatra da je njegova momčad napravila nešto magično pobjedom nad Juventusom u Superkupu Italije.

Rimljani su peti put osvojili Superkup i to nakon što su pobijedili branitelja trofeja Juventus sa 3:1. Istovremeno, Lazio je drugi put ove sezone slavio u duelu s torinskim gigantom.

"Napravili smo nešto magično. Pobijediti Juventus dva puta u dva tjedna je nevjerojatno", rekao je Inzaghi.

"Zaslužili smo pobjedu. Dečki neka slave".

Lazio je trenutno treći u talijanskom prvenstvu.

"Nije bitna borba za prvenstvo u ovome trenutku. Moramo raditi kako bismo uživali u noćima kao što je ova. Želimo nastaviti ovako", dodao je trener nebeskoplavih.

Foto: Marca / I zato ti nije dato da na vratu nosiš zlato: Cristiano Ronaldo

Maurizio Sarri je sada na učinku od samo dva poraza na klupi Juventusa, oba protiv Lazija i oba rezultatom 3:1. Prvi poraz dogodio se prije dva tjedna u Serie A, a sada je Lazio isto uspio i u Superkupu.

Nakon pobjede Lazija stigao je red na dodjelu medalja momčadima, a posebno je zanimljivo bilo kod dodjele srebrnih medalja igračima Juventusa.

Cristiano Ronaldo iznenadio je reakcijom kad je srebrnu medalju, čim ju je dobio, skinuo i time pokazao da mu baš nije drago što nije na mjestu nogometaša Lazija.

Kopirati
Drag cursor here to close