Serie A

Interova sedmica Sassuolu, Kovačić opet zabio

Sport / Nogomet | 14. 09. 2014. u 18:55 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon remija s Torinom na otvaranju sezone, Inter se iskupio sedmicom u mreži Sassuola na San Siru, a doprinos je dao i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić pogotkom u 22. minuti.

Kovačiću je ovo četvrti gol za Inter ove sezone, zasad je zabio hat-trick islandskom Stjarnanu u uzvrtu doigravanja za Europsku ligu.

Za uvjerljivu pobjedu Intera Icardi je zabio tri gola (4, 30, 53), Osvaldo dva (43, 72), a Kovačić (21) i Guarín (74) po jedan.

Počelo je u četvrtoj minuti, Kovačić je proigrao Maura Icardija, njegov udarac obranio je vratar Consigli, ali iz drugog pokušaja Icardi zabija za vodstvo 1:0.

Za 2:0 strijelac je bio Kovačić u 21. minuti. Akcija je krenula od Icardija, a Osvaldo je gurnuo u šansu Kovačića, koji je izašao sam pred gostojućeg vretara i s 10 metara iskosa, u stilu iskusnih golgetera, pogađa mrežu.

Drugu asistenciju na utakmici Kovačić je ostvario u 53. minuti, i to opet za Icardija, koji je pogodio za 5:0. Hrvatski reprezentativac izašao je iz igre u 65. minuti.

U redovima Sassuola Šime Vrsaljko je igrao do 18. minute, kada je izašao iz igre zbog ozljede, a sumnja se da mu je stradao gležanj.

Kopirati
Drag cursor here to close