Serie A

Inter - Sampdoria 2-1

I Perišić i Marcelo Brozović odigrali su svih 90 minuta za Inter koji se ovom pobjedom učvrstio na trećem mjestu ljestvice sa 46 bodova
Sport / Nogomet | 17. 02. 2019. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent u 2-1 (0-0) domaćoj pobjedi Intera protiv Sampdorije u susretu 24. kola talijanskog prvenstva.

Perišić je u 73. minuti prošao po lijevoj strani i potom uputio prizemnu loptu pred gol Sampdorije koju je u mrežu poslao D'Ambrosio za 1-0. Samo dvije minute potom Gabbiadini je poravnao na 1-1, ali i taj rezultat nije dugo stajao jer je Nainggolan u 78. minuti uspio udarcem sa 18 metara kroz šumu igrača pronaći put lopti do gostujuće mreže za konačnih 2-1.

I Perišić i Marcelo Brozović odigrali su svih 90 minuta za Inter koji se ovom pobjedom učvrstio na trećem mjestu ljestvice sa 46 bodova, šest manje od drugog Napolija koji od 20.30 sati igra protiv Torina, a četiri više od četvrtoplasiranog gradskog rivala Milana. Sampdoria je ostala 10. sa 33 boda.

Ranije u nedjelju Milan Badelj je bio strijelac za Lazio, ali njegov prvi pogodak u dresu rimskog sastava nije bio dovoljan niti za bod s gostovanja kod Genoe jer je domaćin preokretom stigao do 2-1 (0-1) pobjede. Badelj je doveo Lazio u vodstvo u 44. minuti preciznim udarcem u donji lijevi kut domaćih vrata sa 13 metara nakon odličnog duplog pasa s Immobileom, no u nastavku je Genoa preokrenula golovima Sanabije u 75. i Criscita u trećoj minuti sudačke nadoknade. Lazio je ostao sedmi sa 38 bodova, dok je Genoa 13. sa 28 bodova, prenosi Hina.

Vrlo je zanimljivo bilo u Ferrari gdje je Fiorentina svladala domaći SPAL sa 4-1 (1-1), ali do 15-ak minuta prije kraja bilo je 1-1, a tada se dogodio ključni trenutak na susretu. Chiesa je zaustavljen prekršajem u kaznenom prostoru domaćih, glavni sudac je pustio da se igra nastavi i SPAL je u protunapadu postigao pogodak za 2-1. No, na intervenciju VAR-a sudac Pairetto je pregledom snimke dosudio kazneni udarac za Fiorentinu, a samim time i poništio gol SPAL-a. Veretout je bio precizan s bijele točke za prednost Fiorentine, a do kraja susreta gosti su postigli još dva gola za pokazalo se uvjerljivu pobjedu.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close