Zadržavanje

Inter Icardiju ponudio rekordni ugovor?

Inter u ugovor ne planira staviti odštetnu klauzulu kako im Icardi u slučaju nezadovoljstva ne bi mogao otići u drugi klub.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2019. u 09:20 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Intera Mauro Icardi mogao bi prijeći u redove Juventusa. Kako pišu talijanski mediji, 26-godišnji Icardi je prošlog tjedna ostao bez kapetanske vrpce u Interu, a razlog tome je navodno dogovor Argentinca i Juventusa o njegovom transferu u torinski klub.

Ipak, predsjednik Intera Steven Zhang je izjavio da ne postoji ni najmanja šansa da Icardi ode u redove velikog rivala.

''U nogometu ne možete kazati da nikada nećete poslovati s Juventusom, ali u ovom konkretnom slučaju nema šanse da Icardi ode u Juventus'', rekao je Zhang nakon sastanka uprave Intera.

Kazao je novinarima da je cilj kluba zadržati njihovog najboljeg igrača.

''Pregovaramo o produženju suradnje, ali naša filozofija je da je ekipa uvijek važnija od pojedinca. Naš ljetni prijelazni rok će biti puno bolji od prošlog'', rekao je Zhang.

Talijanski mediji navode da je Inter Argentincu ponudio rekordni ugovor u povijesti kluba. Navodno ga žele zadržati do 2024. godine uz plaću od sedam milijuna eura, što je 2,5 milijuna više nego što mu jamči sadašnji ugovor.

Također, Inter u ugovor ne planira staviti odštetnu klauzulu kako im Icardi u slučaju nezadovoljstva ne bi mogao otići u drugi klub.

Icardi je u Inter stigao 2013. godine iz Sampdorije. Za ''nerazzurre'' je Argentinac odigrao 205 natjecateljskih utakmica i postigao 121 gol. U dresu Argentine nastupio je svega osam puta uz jedan pogodak.

Kopirati
Drag cursor here to close