Postignut dogovor

Inter doveo Lukakua za 80 milijuna eura

Talijanski klub je za dobođenje Lukakua izdvojio 80 milijuna eura, a belgijski napadač je s "nerazzurrima" potpisao petogodišnji ugovor prema kojem će po sezoni zarađivati 7,5 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2019. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milanski Inter je poslije višetjednih pregovora postigao dogovor s Manchesterom Unitedom o dovođenju Romelua Lukakua, a belgijskog reprezentativca je danas predstavio navijačima.

Talijanski klub je za dobođenje Lukakua izdvojio 80 milijuna eura, a belgijski napadač je s "nerazzurrima" potpisao petogodišnji ugovor prema kojem će po sezoni zarađivati 7,5 milijuna eura.

Lukaku je u četvrtak oko dva ujutro stigao u Milano, a u Zračnoj luci Malpensa ga je dočekalo oko 500 najvatrenijih navijača Intera.

Belgijanac je postao treće najskuplje pojačanje u Seriji A, nakon Juventusove kupovine Cristiana Ronalda za 100 milijuna eura i Gonzala Higuaina za 81 milijun, prenosi Anadolija.

"Inter je jedini klub u koji sam želio doći. Ovdje sam kako bih 'nerazzurre' vratio na vrh", reko je Lukaku.

Sjajni 26-godišnji napadač na Old Trafford je stigao 2017. godine iz Evertona za 75 milijuna funti (oko 81 milijun eura).

Za “crvene đavole“ je odigrao 96 natjecateljskih utakmica i postigao 42 gola. Igrao je još za Anderlecht, Chelsea i West Bromwich Albion.

U dresu reprezentacije Belgije nastupio je u 81 susretu uz 48 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close