Otkupna klauzula

Inter čeka ponude za Maura Icardija

Financijski fair-play je problem za Inter i moraju do 30. lipnja ostvariti profit od 50 milijuna eura ili će se suočiti sa sankcijama.
Sport / Nogomet | 02. 06. 2018. u 16:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski nogometni klub Inter zaustavio je pregovore u vezi s transferom Maura Icardija, očekujući klub koji će platiti igračevu otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura, piše Mediaset.

Financijski fair-play je problem za Inter i moraju do 30. lipnja ostvariti profit od 50 milijuna eura ili će se suočiti sa sankcijama.

Najbrži način se čini prodaja najboljeg nogometaša kluba, čija je otkupna klauzula 110 milijuna eura samo za klubove izvan Italije koja vrijedi od 1. do 15. srpnja.

Nakon toga, ukoliko nitko ne plati traženi iznos, ''Crno-plavi'' su navodno spremni pregovarati s klubovima poput Real Madrida, Chelseaja, ali i ljutog ligaškog rivala Juventusa, prenosi Football Italia.

Mediji na Apeninima u proteklih nekoliko dana pišu da je Juventus ponudio 50 milijuna eura plus Gonzala Higuaina za najboljeg strijelca Serije A protekle sezone.

Icardijeva zastupnica Wanda Nara, koja je ujedno i njegova supruga, izjavila je da će nogometaš ubrzo potpisati novi ugovor s Interom ili napustiti klub.

Kopirati
Drag cursor here to close