Stav FIFA-e

Infantino: Vraćanje navijača na stadione je cilj, ali zdravlje je važnije

Infantino je kazao da će dati zeleno svjetlo da se u novoj sezoni u Italiji uvede pet zamjena na prvenstvenim utakmicama
Sport / Nogomet | 09. 09. 2020. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponovno otvaranje nogometnih stadiona za navijače u Europi gdje uskoro počinje nova sezona je “cilj”, ali zdravlje treba i dalje ostati prioritet, istaknuo je u srijedu predsjednik FIFA-e Gianni Infantino.

“Nogomet bez navijača, to jednostavno nije isto, ali zdravlje je važnije”, rekao je Infantino nakon sastanka s talijanskim premijerom Giuseppeom Conteom s kojim je razgovarao o nastavku natjecanja na Apeninskom poluotoku gdje Serie A počinje s novom sezonom 19. rujna bez gledatelja.

“Sigurno je da je ponovmo otvaranje stadiona navijačima cilj, ali bez pritisaka i bez određivanja rokova. Radimo ozbiljno da se sve vrati u normalu”, dodao je predsjednik FIFA-e kojem je posjet Italiji “prvo službeno post-Covid putovanje”.

Osim toga Infantino je kazao da će dati zeleno svjetlo da se u novoj sezoni u Italiji uvede pet zamjena na prvenstvenim utakmicama, prenosi HINA.

“U ovij situaciji, pet zamjena je dobro rješenje. To bi se trebalo primjenjivati do kraja sezone, a poslije ćemo vidjeti” istaknuo je Gianni Infantino.

Kopirati
Drag cursor here to close