"Nezaboravna proslava nogometa"

Infantino čestitao Hrvatskoj

"Sve ovo jamči obećavajuću budućnost i nedvojbeno će utrti put budućim uspjesima", naglasio je predsjednik FIFA-e.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2022. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gianni Infantino, predsjednik Međunarodne nogometne organizacije (FIFA), uputio je pismo čestitke Marijanu Kustiću, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza, na osvajanju brončane medalje hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu, prenosi Hina. 

"Poštovani predsjedniče, Hrvatska je prošle subote, na velebnom stadionu Khalifa International, osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru pobijedivši Maroko 2-1. Još jednom vam iskreno čestitam na novom uspjehu hrvatskog nogometa", naveo je Infantino te nastavio.

"Također bih želio izraziti našu iskrenu zahvalnost vašoj reprezentaciji za njen doprinos uspjehu ovog 22. izdanja FIFA Svjetskog prvenstva, koje je bilo nezaboravna proslava nogometa, ne samo zbog izvanredne izvedbe vaše momčadi.

Osobno sam bio jako sretan i ponosan što sam u vašoj nazočnosti mogao prisustvovati svim utakmicama hrvatske reprezentacije, dvaput protiv Maroka, odnosno protiv Kanade, Belgije, Japana, Brazila i Argentine. Prenesite moje čestitke svima koji su pridonijeli ovom rezultatu, igračima, izborniku Zlatku Daliću, ali i tehničkoj i liječničkoj ekipi i, naravno, navijačima koji su u Katar došli u velikom broju.

Takvi rezultati uvijek se temelje na napornom radu, profesionalizmu i posvećenosti detaljima, kao i strasti i ljubavi prema igri. Sve ovo jamči obećavajuću budućnost i nedvojbeno će utrti put budućim uspjesima", naglasio je predsjednik FIFA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close