Po završetku utakmice

Incident u Mostaru: Predstavnik Veleža šakom u glavu udario suca

Sport / Nogomet | 20. 09. 2017. u 17:41 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež se porazom na stadionu Rođeni od sarajevskog Olimpika (1:3) u sklopu šesnaestine finala Kupa BiH oprostio od natjecanja.

Susret je ipak obilježio incident kada je neposredno nakon završetka utakmice fizički napadnut glavni sudac Vladimir Bjelica.

Delegat je u izvješću o utakmici naveo sljedeće: ''Po završetku utakmice došlo je do incidenta prilikom ulaska u tunel s terena gdje je glavni sudac udaren od strane zamjenika povjerenika za sigurnost kluba domaćina Salke Grbića zatvorenom šakom u predjelu potiljka pored zaštitara koji su ih osiguravali''.

U 90. minuti susreta ''žuta minuta'' je uhvatila domaćeg trenera Ibru Rahimića koji je verbalno napao i uvrijedljivim riječima ''počastio'' glavnog suca Vladimira Bjelicu: ''J*bo vas nogometni savez i onaj koji vas je delegirao'' nakon čega je trener ''Rođenih'' odstranjen.

Incident je u izvješću delegata opisan ovako: ''U 90. minuti utakmice glavni sudac odstranio je iz tehničkoh prostora i ograđenog dijela terena za igru glavnog trenera domaće ekipe Ibru Rahimića, na asistenciju četvrtog suca, zbog negodovanja, korištenja pogrdnih i uvrijedljivih riječi (psovanje: J*bo vas nogometni savez i onaj koji vas je delegirao), kao i bacanja i šutiranja boca s vodom u tehničkom prostoru''.

Kopirati
Drag cursor here to close