Kraljevski klub

Ime jednog od najskupljih igrača u povijesti pojavilo se na transfer listi Reala

Carlo Ancelotti spreman je i zadržati Hazarda u momčadi ako do transfera ne dođe, ali isto tako neće se 'rukama i nogama' boriti za njegov ostanak. Talijan je već odobrio njegov odlazak.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2022. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Eden Hazard

Belgijski reprezentativac 31-godišnji Eden Hazard zasigurno je ostao u šoku kada je svoje ime vidio na transfer-listi madridskog Reala. Čelnici Kraljevskog kluba stavili su Edena Hazarda na transfer listu i spremni su ga pustiti ako za njega dođe odgovarajuća ponuda.

Izlazna vrata su mu otvorena, a Florentino Perez želio bi vratiti uloženo, jer Kraljevi su za belgijskog nogometaša 2019. godine Chelseaju platiti 100 milijuna eura.

No, ono što Hazarda može utješiti, jest da Real neće forsirati njegov odlazak. Carlo Ancelotti spreman ga je i zadržati u momčadi ako do transfera ne dođe, ali isto tako neće se 'rukama i nogama' boriti za njegov ostanak. Talijan je već odobrio njegov odlazak, piše Tportal.hr.

Ipak, za Hazarda trenutno nema nikakvih upita, odnosno barem onih koji bi bili adekvatni financijskim uvjetima koje su Kraljevi morali ispuniti kada su ga 2019. godine dovodili iz Londona. I zasad će se belgijski nogometaš pripremati s ostatkom momčadi.

S obzirom na to da je plaćen 100 milijuna eura, a da je u tri sezone odigrao tek 66 utakmica, mnogi ga guraju u rubriku - najvećih Realovih promašaja.

Hazardu ugovor istječe 2024. godine, ali se Perez i društvo nadaju da će ga ipak raskinuti već ovog ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close