David Neres

Ima uspjeha i u igri i u ljubavi: Mladi Brazilac vrijedan 50 milijuna postao hit

Neres je za Het Parool ispričao o neobičnom način susreta sa svojom sadašnjom djevojkom, njemačkim modelom Kirom Winonom...
Sport / Nogomet | 12. 04. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

David Neres gotovo je preko noći postao jednim od najtraženijih napadača u svjetskom nogometu, zahvaljujući svojim igrama u Ajaxu.

Krilni napadač Ajaxa Brazilac David Neres (22) odličnim igrama ove sezone privukao je pažnju europskih velikana, a svoju cijenu dodatno je povećao postigavši gol Juventusu u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka.

Brazilac je zabio sjajan pogodak u prvoj minuti drugog poluvremena izjednačivši rezultat na 1:1 nakon što je Cristiano Ronaldo doveo goste u vodstvo u završnici prvog dijela.

Kako prenose nizozemski mediji Neresa u svojim redovima žele vidjeti PSG, Liverpool, Borussia Dortmund, Everton... Nagađa se kako je njegov cijena u ovom trenutku oko 50 milijuna eura.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Come on  @afcajax ! @championsleague

Objavu dijeli David Neres (@davidneres)

Međutim, pitanje je hoće li vodstvo kopljanika pustiti mladog Brazilca jer kub ovoga ljeta već napuštaju dvije mlade zvijezde. Ajax će prodajom Frenkiea de Jonga i Matthijsa De Ligta zaraditi više od 150 milijuna eura i neće imati potrebnu prodati i Neresa.

Brazilac je stigao u Ajax u siječnju 2017. iz Sao Paula za 12 milijuna eura, a ove sezone je u nizozemskom prvenstvu zabio 15 golova uz 14 asistencija.

Za Brazil je debitirao prošlog mjeseca u prijateljskoj utakmici protiv Češke u Pragu. Zanimljivo, skoro je ostao bez poziva u reprezentaciju jer se nije javio izborniku Titeu.

"Nisam se javio jer se ne javljam na nepoznate brojeve telefona. Međutim, spasili su me prijatelji i obitelj jer su u Brazilu svi znali da sam dobio poziv u reprezentaciju", kazao je sa smiješkom u razgovoru za De Telegraaf.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Dubai

Objavu dijeli David Neres (@davidneres)

Njegov hrabri način igranja protiv najvećih nogometnih veličina, kao što su Real Madrid i Juventus, očito se temelji na sličnom pristupu i samome životu.

Neres je za Het Parool ispričao o neobičnom način susreta sa svojom sadašnjom djevojkom, njemačkim modelom Kirom Winonom.

"Pronašao sam je na Instagramu i poslao joj poruku - 'Ja sam David Neres, dođite k meni' - to je bilo dovoljno za sastanak", rekao je Neres Het Paroolu. Brazilac i Winona od tada su u čvrstoj vezi.

Španjolska Marca piše kako Neresov ''recept'' sad pokušavaju kopirati neki tamošnji nogometaši.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli David Neres (@davidneres)

Kopirati
Drag cursor here to close