Bez trenera Bilića

Igrači West Hama održali krizni sastanak

Nedostatak emocija nakon poraza od Brighton&Hove Albiona (0:3) navodno je razbjesnio kapetana West Hama pa je u ponedjeljak održan krizni sastanak na kojem su bili samo igrači
Sport / Nogomet | 24. 10. 2017. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači West Hama u ponedjeljak su u svom trening-kampu održali krizni sastanak kojeg je sazvao kapetan Mark Noble, objavili su britanski mediji.

Nakon domaćeg poraza (0:3) od novaka u ligi Brighton&Hove Albiona u proteklom prvenstvenom kolu, igrači su, prema pisanju medija, u svlačionici samo pokunjeno šutjeli. Nedostatak emocija navodno je razbjesnio kapetana Noblea, pa je u ponedjeljak održan krizni sastanak na kojem su bili samo igrači. Na tom sastanku navodno je najglasniji u kritici suigrača bio ozlijeđeni stoper James Collins.

Trener West Hama Slaven Bilić dobio je od vlasnika kluba još dvije utakmice da spasi svoj posao. West Ham u srijedu u Liga kupu gostuje kod Tottenhama, a u subotu ga u prvenstvenom susretu čeka posljednjeplasirani Crystal Palace, a vlasnici kluba žele vidjeti da momčad, koja je na 16. mjestu sa samo osam bodova, napokon izlazi iz krize, piše Hina.

Unatoč tome, u britanskim medijima Biliću već traže nasljednika. Navodno je prvi na listi želja 30-godišnji trener Hoffenheima Julian Nagelsmann, kojemu je nadimak ''Mini Mourinho''.

Nagelsmann je preuzeo Hoffenheim prije dvije godine, te ga je iz borbe za ostanak doveo u vrh Bundeslige. Prošle sezone završili su na četvrtom mjestu, a i u novoj sezoni ide im dobro.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close