Odmor

Igrači Slobode dobili pauzu do pretkraj lipnja

Obavljena su tražena testiranja na Covid-19, a u svibnju je jedino klub iz privatnih razloga napustio srbijanski nogometaš Marko Marinković.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2020. u 16:49 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon okončanja nogometne sezone u BiH, igrači tuzlanske Slobode dobili su novi odmor, iako su još od 18. svibnja bili u trenažnom procesu nadajući se nastavku šampionata.

Obavljena su tražena testiranja na Covid-19, a u svibnju je jedino klub iz privatnih razloga napustio srbijanski nogometaš Marko Marinković.

''Sada smo igračima ponovno dali odmor, ali neće dugo trajati. Okupljanje i početak priprema za narednu sezonu planirali smo između 22. i 25. svibnj'', izjavio je za Fenu šef stručnog stožera Slobode Gradimir Crnogorac.

U ovom trenutku još nije poznato ko će od igrača ostati, tko otići, a tko će doći u redove "crveno-crnih".

Objavljeno je jedino da su se sporazumno razišli Sloboda i stoper iz Srbije Miloš Stojanović, koji je na Tušanj došao u zimskoj pauzi, odigravši samo dvije utakmice.

Stručni stožer Tuzlaka sačinio je detaljan plan priprema za iduću sezonu, a do "prozivke" igrači će morati svakodnevno individualno trenirati.

''Imamo cijeli plan rada do početka kolovoza, kada će krenuti Premijer liga BiH, ali tek idućeg tjedna ćemo ga objelodaniti nakon što vidimo s kojim igračima je uprava okončala pregovore o ostanku ili o dolasku na Tušanj'', zaključio je Crnogorac koji je, kao šef struke, ekipu vodio svega na tri utakmice, prije nego što je 12. ožujka uslijedio prekid prvenstva zbog pandemije virusa korona.

Kopirati
Drag cursor here to close