Srećom, dobro je

Igrači plakali i molili se pored ozlijeđenog Nanua

Prilikom jednog ubačaja lopte pred gol došlo je do strašnog sudara vratara Belenensesa Stanislava Kritsyuka i napadača Porta Nanua.
Sport / Nogomet | 05. 02. 2021. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utakmici 17. kola portugalske Primeire nogometaši Porta nisu uspjeli uzeti sva tri boda na gostovanju kod Belenensesa.

Završilo je 0:0, a gosti su cijelo vrijeme pokušavali doći do pobjedničkog zgoditka kako ne bi izgubili korak s vodećim Sporting Lisabonom.

Brojni su bili ubačaji pred vrata domaćeg sastava, a prilikom jednog takvog došlo je do strašnog sudara vratara Belenensesa Stanislava Kritsyuka i napadača Porta Nanua, piše Gol.hr.

U tom je skoku Nanu dobio udarac u lice i pao na pod te udario glavom o travnjak. Igrači obaju sastava odmah su se zabrinuli i tražili su medicinsku pomoć, a vrlo je brzo došlo i vozilo hitne pomoći.

Nesretnom reprezentativcu Gvineje Bissau ukazivala se pomoć 10 minuta, nakon čega je odvezen u obližnju bolnicu.

Kad je vidio što se dogodilo, zaplakao je i Pepe, kapetan Porta i igrač koji je 10 godina nosio dres Real Madrida, a koji je ostao najpoznatiji po brojnim grubim startovima i nesportskim potezima.

Dobra vijest stigla je na kraju utakmice, kapetan je podijelio vijest sa suigračima. Nanu se probudio u kolima hitne pomoći i svi se nadaju da nakon ovoga strašnog nokauta ipak neće biti težih posljedica.

Dodajmo kako za ovaj start nije dosuđen jedanaesterac, nego korner... 

Kopirati
Drag cursor here to close