Nakon korone

Igrač PSG-a besplatno dolazi u Borussiju, a još tri zvijezde napuštaju Pariz

Naravno, klubovi su svjesni da ovakvo stanje neće trajati zauvijek, stoga su se neki već krenuli pripremati za novu sezonu. Među njima je i Borussia Dortmund koja je dogovorila posao s braničem PSG-a.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2020. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Thomas Meunier i Edinson Cavani ne vide svoju perspektivu u PSG-u

Nogomet je zaustavljen u gotovo svim državama. Posljednja država koja je stopirala natjecanja je Brazil, a sve europske države napravile su to još prošlog tjedna. Naravno, sve se vrti oko koronavirusa pa i sport, a nogomet kao da je 'najmasovnije' pogođen.

Naravno, klubovi su svjesni da ovakvo stanje neće trajati zauvijek, stoga su se neki već krenuli pripremati za novu sezonu. Među njima je i Borussia Dortmund koja je prema pisanju francuskih i njemačkih medija, dogovorila dolazak igrača Paris Saint-Germaina nadolazećeg ljeta i to potpuno besplatno.

Riječ je o desnom braniču Thomasu Meunieru, a tu informaciju je potvrdio i nekadašnji igrač pariškog velikana, Jerome Rothen.

Belgijskom reprezentativcu Meunieru ovog ljeta prestaje vrijediti aktualni ugovor te on neće potpisati novi.

"On je već dogovorio suradnju s Dortmundom. Mogu vam tu informaciju dati sa sigurnošću, ali ne smijem ići u detalje", rekao je nekadašnji igrač Monaca i PSG-a, bivši 'Tricolor' Rothen.

Osim 28-godišnjeg belgijskog braniča, redove francuskog prvaka gotovo će sigurno po završetku sezone napustiti još tri nogometaša, pišu spomenuti izvori.

To će biti Thiago Silva, Edinson Cavani i Layvin Kurzawa, a svima njima ugovor istječe koncem lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close