Tottenham preuzima Ryan Mason

Izdržao četiri utakmice, Stellini već bivši

Ostvario je jednu pobjedu, u posljednja dva kola prvo je Tottenham izgubio kući od Bournemoutha, nakon čega je došao potop u posljednjem kolu, Newcastle je slavio 6:1.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2023. u 20:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojedini klubovi ove sezone stvarno vuku krajnje zanimljive poteze. U određenoj skupini je svakako Tottenham. Cristian Stellini je nakon odlaska Contea ostao tek četiri utakmice.

Kao neka vrsta privremenog trenera koji je vodio momčad četiri utakmice. Ostvario je jednu pobjedu, u posljednja dva kola prvo je Tottenham izgubio kući od Bournemoutha, nakon čega je došao potop, u posljednjem kolu Newcastle je slavio 6:1.

"Nedjeljna igra protiv Newcastlea bila je potpuno neprihvatljiva. Bilo je to poražavajuće za vidjeti. Možemo pogledati mnoge razloge zašto se to dogodilo, ali ja, Uprava, treneri i igrači moramo preuzeti kolektivnu odgovornost. U konačnici odgovornost je moja" rekao je Stellini.

Njega će zamijeniti Ryan Mason, kojem će ovo biti drugi put da preuzima momčad na privremeno razdoblje, nakon što je prošli put naslijedio Joséa Mourinha.

"Danas sam se sastao s Odborom za igrače. Momčad je odlučna udružiti snage kako bi osigurala najjači mogući završetak sezone. Svima nam je jasno da moramo pružiti izvedbe koje će zaslužiti podršku navijača", rekao je predsjednik kluba Daniel Levy.

Kopirati
Drag cursor here to close