Pravila, pravila

Ibrahimoviću prijeti velika kazna!

Tek ostaje za vidjeti kako će reagirati klub, a kako država, čije mjere Ibrahimović i društvo nisu poštovali.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2021. u 19:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije se za zezati s korona-mjerama. Europa je na vrhuncu trećeg vala, a jedna od rijetkih grana ljudskog djelovanja koja još koliko-toliko normalno funkcionira je sport.

Napose nogomet, onaj najjači, koji se nakon dosta duge stanke prije godinu dana nije zaustavljao pojavom novih "valova".

Profesionalni igrači znaju kako se treba ponašati, no neki se malo i opuste pa zaborave na pravila koja su im propisali njihovi klubovi.

Od početka pandemije uglavnom se pisalo o mladim engleskim nogometašima koji na svojim privatnim zabavama krše epidemiološke propise, no tko bi se tome nadao od 39-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića.

Napadač AC Milana viđen je u nedjelju, dapače i uslikan u jednom milanskom restoranu koji bi, s obzirom da se nalazi u tzv. crvenoj zoni, trebao biti zatvoren, prenose Sportske novosti.

Ibra se nalazi u društvu s Ignaziom Abateom, bivšim igračem Milana u društvu prijatelja.

Riječ je o restoranu imena "Tano passami l’olio" koji ima i Michelinovu zvijezdicu, a Fanpage.it navodi da se radilo o ručku koji je koštao oko tri stotine eura.

No, vlasnik restorana, Tano Simonato je za Gazzettu prepričao događaje:

"Nije tu bilo nikakvog ručka. Našli smo se Abate, Ibrahimović, još jedan prijatelj i ja na čašici razgovora koja je trajala oko sat vremena. Vidimo se s vremena na vrijeme...", rekao je.

Nitko nije nosio masku, a Simonato je otvorio restoran u sklopu prosvjeda kojeg ugostitelji poduzimaju kako bi im se omogućio rad u otvorenim objektima.

Društvene mreže podijeljene su oko incidenta sa Zlatanom u glavnoj ulozi. Jedan dio tvrdi kako bi se taj sastanak ionako dogodio u nekom od domova, Ibrahimovićevom, Abateovom ili Simonatovom... Dok, drugi smatraju kako je to "klasični Zlatan, onaj koji uvijek živi iznad zakona.

Tek ostaje za vidjeti kako će reagirati klub, a kako država, čije mjere Ibrahimović i društvo s ručka kod Simonata nisu poštovali. Moguće je da dobije i veliku kaznu.

Kopirati
Drag cursor here to close