Serie A

Ibrahimović za povijest

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Zlatan Ibrahimović je s bijele točke poravnao rezultat.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2023. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udinese je u 27. kolu talijanske Serie A pred svojim navijačima rezultatom 3:1 pobijedio aktualnog prvaka Milana. Domaće je u vodstvo doveo Roberto Pereyra u devetoj minuti nakon asistencije novopečenog srpskog reprezentativca Lazara Samardžića, piše Index.hr. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Zlatan Ibrahimović je s bijele točke poravnao rezultat.

To je bilo sve od Milana na današnjoj utakmici. Beto je već za dvije minute vratio Udinese u vodstvo, a Kingsley Ehizibue je stavio točku na "i" u 70. minuti. Milan sada može izgubiti poziciju koja vodi u Ligu prvaka ako Roma sutra dođe do bodova u derbiju protiv Lazija.

Udinese je skočio na osmo mjesto i do kraja sezone pokušat će izboriti Europu, a najbliži susjedi na tablici su mu Juventus i Jurićev Torino. Milan u idućem kolu 2. travnja čeka gostovanje kod Napolija, a 12. i 18. travnja s istim se protivnikom sastaju u četvrtfinalu Lige prvaka.

Dodajmo kako je Ibrahimović s 41 godinom i 166 dana postao najstariji strijelac u povijesti Serie A. Rekord je preuzeo od Alessandra Costacurte.

Kopirati
Drag cursor here to close