Gotovo se oporavio

Ibrahimović se vraća u reprezentaciju?

" Ako se oporavi od ozljede i bude se osjećao dobro, bit će nam vrlo zanimljiva opcija. Godine nisu bitne i ne brinem se za formu ", rekao je švedski izbornik Janne Andersson.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2023. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović gotovo se do kraja oporavio od ozljede i vratio se treninzima. Sada čeka na šansu da u 41. godini zaigra u Milanu u Serie A nakon pauze.

Zadnji put zaigrao je u svibnju prošle godine nakon čega je Ibrahimović ozlijedio koljeno, operirao ga pa proteklih nekoliko mjeseci proveo na rehabilitaciji.

Njegov povratak dobra je vijest i za švedsku reprezentaciju za koju je zaigrao zadnji put u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

" Nedavno smo se čuli. Imamo dobre odnose. Ako se oporavi od ozljede i bude se osjećao dobro, bit će nam vrlo zanimljiva opcija. Godine nisu bitne i ne brinem se za formu. Puno daje i u svlačionici i na terenu. Fantastično je kako može utjecati na mlade igrače ", rekao je švedski izbornik Janne Andersson.

Šveđani u kvalifikacije za Euro kreću 24. i 27. ožujka kada će se prvo sastati s Belgijom, a zatim i s Azerbajdžanom. Protivnici u grupi su im još Austrija i Estonija.

Kopirati
Drag cursor here to close