Doživotni

Ibrahimović s Milanom potpisao svoj posljednji ugovor u karijeri

Navodno bi za taj jednogodišnji angažman trebao dobiti čak 6.5 milijuna eura plus još ponešto kroz bonuse, ali isto tako to bi mu trebao biti posljednji ugovor u karijeri.
Sport / Nogomet | 23. 04. 2021. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač trenutačno drugoplasiranog sastava talijanskog nogometnog prvenstva Milana, švedski 39-godišnji veteran Zlatan Ibrahimović, produžio je ugovor s Rossonerima na još jednu godinu, odnosno do ljeta 2022.

Ibrahimović, koji će u listopadu ove godine napuniti 40 godina, najbolji je strijelac Milana ove sezone sa 17 pogodaka u 25 nastupa.

Tijekom svog prvog boravka u Milanu Ibrahimović je igrao slavni talijanski klub od 2010. fo 2012. godine, a u klub se vratio u siječnju prošle godine.

Zlatan će na novom ugovoru vrlo dobro zaraditi, pišu talijanski mediji. Navodno bi za taj jednogodišnji angažman trebao dobiti čak 6.5 milijuna eura plus još ponešto kroz bonuse, ali isto tako to bi mu trebao biti posljednji ugovor u karijeri.

Ova vijest oduševila je navijače Milana koji i dalje smatraju da ih Zlatan čak i u 40. godini života može predvoditi do naslova prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close