Neuništivi Zlatan

Ibrahimović opisao horor koji ga je pratio zadnjih šest mjeseci

"Primio sam više od 20 injekcija u šest mjeseci. Praznio sam koljeno svaki tjedan. Pio analgetike svaki dan zadnjih šest mjeseci. Jedva sam spavao. Imao sam toliko puno problema van terena".
Sport / Nogomet | 26. 05. 2022. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović s Milanom je raspametio cijeli grad, jer je crveno-crni dio Milana ovo čekao 11 godina, a njihov heroj na proslavi se pojavio u svom stilu s cigarom i šampanjcem.

Zlatan i u 40-oj godini pravi prevagu na terenu, a što to čini Zlatana posebnim i što je prošao kroz zadnjih šest mjeseci opisao je sam u opisu fotografije na Instagramu.

''Proteklih šest mjeseci igrao sam bez prednjeg križnog ligamenta u koljenu. Nateklo koljeno šest mjeseci. Trenirao sam samo 10 puta s momčadi zadnjih šest mjeseci. Primio sam više od 20 injekcija u šest mjeseci. Praznio sam koljeno svaki tjedan. Pio analgetike svaki dan zadnjih šest mjeseci. Jedva sam spavao. Imao sam toliko puno problema van terena. Učinio sam nemoguće mogućim. U svojim mislima imao sam samo jedan cilj, učiniti moje suigrače i mog trenera prvacima Italije jer sam im to obećao. Danas imam nove ligamente i novi trojef'', napisao je Ibrakadabra, prenosi Gol.hr.

Podsjetimo da je Zlatan nakon završetka Serie A podvrgnut artroskopskoj operaciji lijevog koljena, a doktori predviđaju da će oporavak trajati više od sedam mjeseci. Švedski as ozbiljno razmišlja o mirovini, a neupitno je da ga čeka pozicija u upravi kluba.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Kopirati
Drag cursor here to close