Emotivna poruka

Ibrahimović: Nedostaje mi igranje na Old Traffordu

''Nedostaje mi igranje na Old Traffordu i pogled na sve te crvene dresove. Imam prelijepe uspomene odatle“, kazao je Ibrahimović u poruci.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2018. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović, nogometaš Los Angeles Galaxyja poslao je emotivnu video poruku bivšim suigračima, navijačima i menadžeru u Manchester Unitedu.

Poruka je emitirana tijekom dodjele klupskih priznanja, a Ibrahimović je priznao da mu nedostaje igranje na Old Traffordu, prenosi Anadolija.

Manchester United je u ožujku ove godine pristao dati sjajnom švedskom napadaču raskid ugovora, kako bi 36-godišnji nogometaš nastavio karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Vidim ide vam dobro. Stigli ste do finala FA kupa, što mi se mnogo sviđa, iako nisam tamo. Ovdje je sve u redu. Svaki dan uživam u suncu. Želim da kažem navijačima da mi nedostaju. Nedostaje mi igranje na Old Traffordu i pogled na sve te crvene dresove. Imam prelijepe uspomene odatle“, kazao je Ibrahimović u poruci i nastavio:

“Želim da se zahvalim svima na podršci, adrenalinu i energiji koju ste mi dali. Želim se zahvaliti mojim klupskim kolegama zato što su bili fantastični i učinili da mi sve bude lakše. Treneru i ti mi nedostaješ. Znaš šta je potrebno za pobjedu. Iza toga ne postoje tajne“, napisao je Ibra.

Na sinoćnjoj svečanosti Davidu De Gei, golmanu Manchester Uniteda, dodijeljena je nagrada za “Najboljeg igrača godine“.

“Iako golman ne bi trebao da dobije priznanje za igrača godine, on je imao fantastičnu godinu. On nastavlja sa učinkom na visokom nivou“, čestitao je Ibrahimović španjolskom golmanu.

Švedski nogometaš u Manchester Unitedu je proveo sezonu i pol u razdoblju od 2016. do 2018. godine. Za klub s Old Trafforda odigrao je 53 natjecateljske utakmice i postigao 29 golova. 

Kopirati
Drag cursor here to close