Neslaganja iz prošlosti

Ibrahimović bi se mogao pridružiti Unitedu ukoliko van Gaal napusti klub

Sport / Nogomet | 11. 04. 2016. u 13:25 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović izrazio je spremnost da se sljedeće sezone pridruži redovima Manchester Uniteda pod uvjetom da aktualni menadžer Louis van Gaal napusti klub na ljeto, prenosi Anadolija.

Pozivajući se na izvore bliske nogometašu, britanski Sky Sports javlja da je reprezentativac Švedske priznao kako želi doći na Old Trafford, ali da nema želju surađivati sa nizozemskim stručnjakom.

Ibrahimoviću na kraju ove sezone ističe ugovor sa aktualnim prvakom Francuske PSG-om i najvjerojatnije će napustiti ovu ekipu kao slobodan igrač.

Kako je nedavno izjavio njegov agent, Ibrahimović ima dosta ponuda da karijeru nastavi u američkom MLS-u, ali bi se mogao još koju godinu zadržati u Europi. On također ima ponude i iz Kine, gdje mu, prema navodima medija, nude 1,25 milijuna eura tjedno.

Švedski reprezentativac je na konfereciji za medije uoči prijateljske utakmice sa Češkom u ožujku kratko potvrdio da na stolu ima ponude engleskih klubova.

Međutim, van Gaal je proteklog vikenda, u vezi sa spekulacijama oko prelaska Ibrahimovića na Old Trafford, izjavio je da ga "činjenica što ima 34 godine čini nepoželjnim za ekipu 'crvenih đavola'".

Ibrahimović i van Gaal u prošlosti nisu imali baš dobre odnose, a riječ je o razdoblju od 2001. do 2004. godine, kada je nogometaš nastupao za Ajax, a van Gaal bio tehnički direktor kluba. Ibrahimović je u svojoj knjizi "Ja sam Zlatan" krizirao način na koji je Nizozemac radio dok je bio direktor kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close