Nema tuge

Ibišević: Ako ćemo ovako igrati, neće biti problema

Sport / Nogomet | 16. 06. 2014. u 00:32 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik reprezentacije BiH Safet Sušić nakon utakmice s Argentinom kazao je kako je bio cilj da se pruži što bolji otpor, a to su njegovi igrači i napravili, unatoč porazu od Argentine.

'Mislim da smo odradili dobro utakmicu, momci su igrali dobro u oba poluvremena, psihološki pritisak je učinio svoje i malo je izgledalo kao da momci nemaju dovoljno snage za svih 90 minuta", rekao je Sušić poslije utakmice te dodao:

"Ne treba biti nezadovoljan. Nadamo se da će nam ovaj prvi gol koji smo dali puno značiti. Vjerojatno će nam sada trebati četiri ili šest bodova za prolaz dalje, ali sam rekao momcima da ovo nije bila ključna utakmica. Ostajem u uvjerenju da ništa nije izgubljeno. Jedno je gledati Argentinu, drugo je igrati protiv njih. Ipak je to velika reprezentacija s sjajnim igračima i definitivno moramo biti zadovoljni".

Slično su poslije utakmice razmišljali i njegovi igrači.

'Dobro smo igrali. Nesretno smo počeli primivši gol na početku, ali takve stvari se dešavaju. Poslije gola smo ostavili srce na terenu, uz malo sreće mogli smo i do boda, ali nemamo za što žaliti. Drugi gol nas je malo izbacio iz takta, vratili smo se ali nije bilo dovoljno', kazao je Vedad Ibišević te dodao:

'U narednim utakmicama moramo biti oprezni. No, ako budemo ovako igrali ne bi trebalo biti problema'.

Veznjak Zvjezdan Misimović navodi da je BiH možda mogla i do neriješenog rezultata, ali da uz ovakvu igru ne treba biti nezadovoljan.

'Rani pogodak nam je otežao, ali na kraju možemo biti zadovoljni rezultatom. Možda bi bilo realnije da je neriješeno, dobro smo se borili do kraja. Argentina je favorit, a naše mjerilo su Nigerija i Iran', kazao je Misimović.

Kopirati
Drag cursor here to close