Borba sve zanimljivija

I Peštalić kandidat za prvog čovjeka Slobode

Biznismen iz Gradačca Nurdin Peštalić novo je ime koje se spominje u ovoj utrci, nekadašnji član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. Husić je sadašnji, kao što je poznato.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2023. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tuzlanska Sloboda proživljava jako teške trenutke posljednjih nekoliko mjeseci. Klub se borio za opstanak, ali na kraju nije uspio.

Nakon izgubljene bitke na terenu, nastavlja se borba za prevlast u klubu. Odmah nakon završetka prvenstva javio se trenutačni vlasnik
Tuzla Cityja, Azmir Husić koji je čak ponudio spas Slobodi u vidu fuzije s njegovim Tuzla Cityjem. Što bi značilo da Sloboda ostaje u društvu najboljih.

Međutim, to je pitanje još uvijek ostaje otvoreno, samo što je sada situacija zanimljivija, barem kada je u pitanju ime predsjednika kluba.
Biznismen iz Gradačca Nurdin Peštalić novo je ime koje se spominje u ovoj utrci, nekadašnji član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.
Husić je sadašnji, kao što je poznato.

Skupština FK Sloboda će tijekom sutrašnjeg dana obaviti završne razgovore s ostalim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka. Husić je već održao sastanak s predstavnicima navijača koji su spremni uzvratiti podrškom, ali jednako tako najavljuju i proteste. Podsjećamo, nakon završetka prvenstva uslijedilo je raspuštanje cjelokupne uprave.

Kopirati
Drag cursor here to close