FK Velež

I Okić pred odlaskom

Sport / Nogomet | 15. 06. 2012. u 07:25 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je nakon isteka sezone počeo prolaziti kroz određene promjene kadra. Nije sigurno s kojom će momčadi na početku priprema raspolagati Asmir Džafić, no bez nekih imena sigurno će ostati.

Nakon što je Željezničar Veležu ugrabio mladog napadača Danijala Brkovića, Vrapčiće bi mogao napustiti još jedan ofenzivac. Naime, 23-godišnji Ševko Okić nije siguran hoće li ostati u Mostaru - za njegove se usluge zanima i zenički Čelik, a olakšavajuća okolnost u korist odluke da sreću potraži drugdje činjenica je da mu je ugovor s mostarskim timom istekao.

- Istekao mu je ugovor s Veležom i trenutačno je slobodan igrač. U Mostaru bi ga zadržali, no donijet ćemo najbolju odluku za igrača. Presudit će i njegova želja, ali i ambicije klubova. Vidjet ćemo što će se dogoditi u nadolazećim danima, izjavio je Okićev zastupnik Ado Husarić.

Okić je prošle sezone u 28 nastupa u dresu Veleža postigao četiri pogotka, a prije angažmana u Mostaru nosio je i dresove Istre i Karlovca.

S obzirom da su ostali bez dva napadača, Rođeni će se u nadolazećem prijelaznom roku morati pojačati ofenzivnim igračima, no nekih naznaka o nadolazećim imenima još nema.

Tek se zna da će Velež s pripremama krenuti nekad sljedećeg tjedna, a odavno je određeno da će se jedan dio priprema obaviti na Bjelašnici (od 5. do 15. srpnja).

Kopirati
Drag cursor here to close