UEFA

I NS BiH glasovao za Čeferina, Šuker mu obećao podršku

Sport / Nogomet | 14. 09. 2016. u 12:13 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UEFA ima novog predsjednika, a Savezi u regiji vjerojatno jakog saveznika za buduće bitke. 

Između ostalih, i Nogometni Savez BiH glasovao je za Slovenca Aleksandra Čeferina, ističući putem službene internetske stranice odlične odnose s novim prvim čovjekom UEFA-e, za koje se naše nogometne glavešine nadaju da će nastaviti rasti. 

Oglasio je predsjednik HNS-a te član Izvršnog odbora UEFA-e, Davor Šuker. 

"Čestitam gospodinu Čeferinu na izboru za predsjednika UEFA-e. Mi smo rano dali podršku slovenskom kolegi, zajedno s još 12 saveza iz jugoistočne Europe i vjerujem da je to u startu dalo jak vjetar u leđa Čeferinovoj kampanji koja je završila ovom uvjerljivom pobjedom", izjavio je Šuker.

"Na dosadašnjim regionalnim sastancima uvjerili smo se kako dijelimo bliske poglede na razvoj nogometa u Europi te ne sumnjam da ćemo odlično surađivati i kroz Izvršni odbor UEFA-e. Čeferinov uvjerljiv izbor potvrđuje uvjerenje velike većine saveza da će znati štititi i razvijati nogomet te me na tom putu želim puno sreće i uspjeha.”

“Pritom može računati na moju snažnu podršku u okviru Izvršnog odbora, kao i podršku Hrvatskog nogometnog saveza kakvu je imao od početka kampanje", zaključio je prvi čovjek hrvatskog nogometa. 

Kopirati
Drag cursor here to close