Vratar

I Antonio Soldo napustio Široki Brijeg

Sport / Nogomet | 07. 06. 2017. u 10:11 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vratar Antonio Soldo (29) napušta Nogometni klub Široki Brijeg. Njegov ugovor je istekao, a u razgovoru s klupskim vodstvom pregovori oko produženja nisu rezultirali nastavkom suradnje.

Uprave se krajem sezone Soldino ime prvo spominjalo kada je u pitanju odlazak s Pecare. Od susreta predzadnje kola regularnog dijela sezone Premijer lige BiH, Soldo je izgubio mjesto prvog vratara na kojemu ga je zamijenio Luka Bilobrk.

''Zahvaljujem svim djelatnicima kluba i navijačima. Preda mnom su novi izazovi i nadam se uspješan nastavak karijere, a svom dosadašnjem klubu želim sreću u Europi i u sljedećoj sezoni Premijer lige'', rekao je Soldo.

Soldo je kao posuđen vratar branio za Posušje, Imotski i GOŠK, a jednom je pozvan i u mladu reprezentaciju BiH. U prošloj sezoni je branio 26 puta.

Podsjećamo, trener ''Plavo-bijelih'' u srijedu će u 17.00 sati na Pecari izvršiti prozivku igrača, a za sada je poznato da se na njoj neće pojaviti Ivan Sesar, Luka Juričić, Boris Pandža, Slavko Brekalo, Matej Sivrić i Antonio Soldo.

 

Kopirati
Drag cursor here to close