Vrhunski rezultati

Što 'Plemiće' može omesti u pohodu na novu titulu?

U šest službenih utakmica Zrinjski je ostvario šest pobjeda sa 20 postignutih i samo dva primljena pogotka.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2023. u 11:18 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši HŠK Zrinjski već drugu godinu zaredom dominiraju Premijer ligom BiH.

Mnogi nisu vjerovali da će itko ostvariti slične rezultate poput onih koje je sa 'Plemićima' ostvario Sergej Jakirović, no strateg Mostaraca, Krunoslav Rendulić, svojim rezultatima dokazuje upravo suprotno.

U šest službenih utakmica Zrinjski je ostvario šest pobjeda sa 20 postignutih i samo dva primljena pogotka.

Redom su 'Plemići' pobijedili Laktaše u Kupu BiH rezultatom 4:0, nakon čega su pobijedili Sarajevo sa 2:0 na stadionu Rođeni.

Onda su Mostarci otišli Radniku u goste u Kupu BiH gdje su ih pobijedili sa 3:1, da bi nakon toga, "nezasitni" 'Plemići' Posušju "utrpali" pet komada.

Nakon odličnog niza, pozitivna atmosfera zavladala je u Mostaru gdje se s nestrpljenjem iščekivao gradski derbi u kojem je Zrinjski sa popriličnom lakoćom svladao gradskog rivala Veleža sa 3:1, a u posljednjoj utakmici u gostima su svladali Igmana sa 3:0.

Četrdesetdevetogodišnji stručnjak rođen u Vinkovcima radio je do sada u tri hrvatska prvoligaša: NK Istra 1961, HNK Šibenik i HNK Gorica. Prije toga imao je angažmane asistenta u nogometnoj reprezentacije Irana, iranskom klubu Fooladu i katarskom Al-Arabiju.

Činjenica je da je Zrinjski i ove godine posložio ekipu koja iz utakmice u utakmicu pokazuje zrelost, organiziranost, borbenost i staloženost, naravno uz potpis vrhunskog stratega, pa je teško povjerovati kako nešto ove godine može omesti 'Plemiće' u pohodu na novu, možda čak i duplu krunu.

Kopirati
Drag cursor here to close