Uprava i predsjednik

Hrvatski nogometni klub ''Čapljina'' dobio novo rukovodstvo

Jednoglasnom odlukom skupštinara sva dosadašnja upravna tijela kluba su raspuštena te se novim izglasavanjem izabralo novo vodstvo HNK ”Čapljina”.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2022. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred početak nadolazećeg prvenstva na Gradskom stadionu ”Bjelave” u Čapljini održana je skupština kluba.

Iako rezultatski poprilično uspješna protekla sezona u organizacijskom smislu bila je vrlo iscrpna za vodstvo kluba s Bjelava.

Za sve pristaše i poznavatelje cjelokupnoga stanja oko HNK ”Čapljina”, kronološkim slijedom događaja, bilo je jasno da će pred novu sezonu uslijediti velike promjene u rukovodstvu, što se i dogodilo.

Jednoglasnom odlukom skupštinara sva dosadašnja upravna tijela kluba su raspuštena te se novim izglasavanjem izabralo novo vodstvo HNK ”Čapljina”.

Nova skupština, mahom sastavljena od bivših igrača i simpatizera kluba sa područja grada Čapljine, za predsjednika HNK ”Čapljina” izabrala je nekadašnju ‘desetku’ kluba, a danas vrlo uspješnu osobu iz poslovnoga svijeta, Gorana Dodiga.

Dodig, aktualni financijski direktor Intera tehnološkog parka te doktor pravnih znanosti, predvoditi će novu Upravu koju čine : Goran Lukenda, potpredsjednik kluba te Davorin Bule, Krešimir Raguž, Marijo Palameta, Jurica Dodig, Davor Šutalo, Pero Menalo, Antonio Spužević, Damir Raič, Toni Knežević, Zdravko Đevenica i Ivan Ćubela.

Ulogu sportskog direktora će obnašati Pero Menalo, direktor marketinga je Antonio Spužević, predsjednik Nadzornog odbora Goran Puljić, a novi predsjednik skupštine je Mario Alilović.

Članovi Uprave istaknuli su da će svoj rad usmjeriti na tradicijom i brojnošću bogati omladinski pogon HNK Čapljina koji u ovom trenutku broji preko 150 djece u pet različitih kategorija.

Uz podršku Grada Čapljine i gradonačelnika, jedan od glavnih ciljeva će biti ulaganje u infrastrukturu, moderniziranje i poboljšanje postojećih uvjeta stadiona Bjelave i novoizgrađenoga kompleksa u Tasovčićima te osiguravanje svih potrebnih uvjeta za pozitivan razvoj mladih talenata sa ovih područja.

Nošeni novonastalom pozitivnom atmosferom oko kluba i velikom podrškom lokalne zajednice iz Uprave ističu da su uvjereni da će predanim radom s vremenom Bjelave vratiti na stare staze slave i postati mjesto okupljanja brojnih generacija koji su kroz povijest bili dio ili će u budućnosti biti dio kluba.

”Zahvaljujem se na ukaznom povjerenju. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo biti predsjednikom ovog kluba sto ujedno smatram velikom obavezom i odgovornosti. Mogu obećati da ću sve svoje iskustvo i znanje usmjeriti ka realizaciji ciljeva koji su pred nama'', istaknuo je predsjednik HNK ”Čapljina” Goran Dodig.

Kopirati
Drag cursor here to close