Turnir u Kataru

Dalić napravio čak devet pretpoziva za predstojeće okupljanje Vatrenih

Hravatski izbornik je napravio čak devet pretpoziva, jer je moguće da igrači iz Italije, koja je žarišna zona koronavirusa u Europi, neće moći dobiti dozvolu. Ipak, generalno na popisu nema posebnih iznenađenja.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2020. u 21:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Hrvatski izbornik Zlatko Dalić

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u ponedjeljak objavio je popis igrača za dvije nadolazeće prijateljske utakmice Vatrenih.

Hrvatska nogometna reprezentacija krajem ožujka trebala bi u Dohi odigrati dvije prijateljske utakmice, protiv Švicarske i Portugala, u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo.

Situacija s koronavirusom se, naravno, pomno prati, ali se Dalić nada kako će ipak sve biti po planu.

"Mi radimo kao da će biti sve u redu, nadam se da neće biti nikakvih otkazivanja, koliko znam liga se sad ovaj tjedan igrala, doduše bez publike u nekim zemljama dolje. Dva tjedna su pred nama tako da to sad moramo čekati, svaki dan se situacija mijenja", kazao je Dalić za Novu TV.

Hravatski izbornik je napravio čak devet pretpoziva, jer je moguće da igrači iz Italije, koja je žarišna zona u Europi, neće moći dobiti dozvolu.

"Pa moramo biti spremni na situaciju da neki neće doći, neki neće moći zbog te cijele situacije kakva jest i stoga smo stavili veći broj igrača na pretpozive da budemo spremni, ovisno o pozicijama koje nam budu trebale, onda ćemo zvati te igrače."

Popis Zlatka Dalića:

VRATARI
Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Simon Sluga

OBRANA
Tin Jedvaj, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Mile Škorić, Šime Vrsaljko, Dario Melnjak, Dejan Lovren

VEZNI RED
Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Pašalić, Mateo Kovačić, Mateo Brozović, Milan Badelj

NAPAD
Nikola Vlašić, Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Josip Brekalo, Ante Rebić

PRETPOZIVI:
Ivo Grbić (vratar), Josip Juranović, Domagoj Bradarić, Filip Bradarić, Filip Benković, Mirko Marić, Antonio Čolak, Mislav Oršić, Marko Rog.

Video: All Goals of Croatia in 2018 World Cup | All Amazing Goals & Moments
Kopirati
Drag cursor here to close