FIFA ne da zamjenu

Hrvatska jedina reprezentacija u Rusiji s 22 igrača

Sportske novosti navode kako je Dalić povukao jedini logičan potez – Kaliniću je uručio avionsku kartu u jednom smjeru.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2018. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska je ostala jedina reprezentacija sa 22 igrača u Rusiji jer Zlatko Dalić nema pravo pozvati zamjenu, objavile su Sportske novosti.

''No, ni to, ni igračke kvalitete Nikole Kalinića koje bi mogle dobro doći u pojedinim utakmicama, nemaju nikakvu važnost pred činjenicom da momčad nije momčad i ne može praviti velike rezultate ako nema reda, discipline, zajedništva, ako i posljednji igrač ne diše za uspjeh ekipe'', navode novine.

Kalinić je s tim imao problem, čak dvaput je odbio Dalića, i u Liverpoolu, i u finišu utakmice s Nigerijom, nije bio voljan ni spreman ući u igru s klupe, dao mu je tako do znanja svoje nezadovoljstvo što je u drugom planu, ali izabrao je potpuno krivu metodu.

Sportske novosti navode kako je Dalić povukao jedini logičan potez - uručio mu je avionsku kartu u jednom smjeru.

''Istina je da on ima problemčića s leđima, međutim za klub je znao igrati s bolovima, a sad je redovno trenirao i nikakve najave prije utakmice o ozljedi nije bilo. I u nedjelju, nakon susreta, izbornik je na presici rekao - nema ozbiljnih ozljeda, samo sitnih problemčića'', navode Sportske novosti i dodaju da , dok HNS ne ponudi službeni verziju moguće je da ona bude i - bolna leđa, iako je jasno da se zbog "sitnih problemčića ne napušta turnir''.

Sportske novosti podsjećaju kako je Ivica Olić s bolnim leđima, pod injekcijama, igrao na Mundijalu u Njemačkoj 2006. godine te da je ovo prvi put da je neki igrač hrvatske reprezentacije tijekom prvenstva poslan kući.

Kopirati
Drag cursor here to close