Veliki povratak Širokog Brijega

Hrkać: Sedam igrača je imalo stomačne problem pred utakmicu

"Postigli su tri dobra gola u prvom poluvremenu i njima svaka čast, ali mi nismo bili na nivou. Što se tiče drugog poluvremena, malo smo osvježili ekipu i momci su pokazali karakter", istakao je Hrkać.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2022. u 19:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pogled na zapisnik je pokazao da je nešto nije u redu s postavom Širokog Brijega. Mlada postava, pet igrača do 21 godine. I igra koja je bila jako loša, posebno u zadnjoj liniji. Međutim, tri izmjene na početku drugog dijela pravi Ivica Barbarić, Široki Brijeg stiže do ranog gola i situacija se mijenja donekle na terenu.

Puno više nakon drugog jedanaesterca. Na kraju je momčad Ivice Barbarića uspjela kreirala povratak. Završnica je bila burna kako na terenu tako i na tribinama. Posebno nakon oštrog prekršaja Pršeša nad Valinčićem. Barbarić je bio ogorčen suđenjem Mulahasanovića, pa je bilo posla za redare. Na kraju je pred novinare izašao pomoćni trener Vlado Hrkać:

"Znali smo da je Velež kvalitetna ekipa i ekipa s dobrim igračima, odnosno pravim majstorima nogometne igre u svojim redovima. Mi smo imali problem pred početak ovog meča s virozom u ekipi. Sedam igrača nam je imalo proljev 20 minuta prije utakmice, ali to nas ne može opravdati. Loše smo ušli u meč i imali smo neke individualne greške, koje je Velež vrhunski iskoristio i poentirao. Postigli su tri dobra gola u prvom poluvremenu i njima svaka čast, ali mi nismo bili na nivou. Što se tiče drugog poluvremena, malo smo osvježili ekipu i momci su pokazali karakter. Mlada smo ekipa i nikada se ne predajemo. Mislim da smo zaslužili ove golove koje smo postigli, iako je Velež u prvom poluvremenu imao još neke situacije, a u drugom nisu, što smo dobro anulirali. Zahvaljujem Veležu na svemu, a mi idemo dalje, kazao je Hrkać.

Kopirati
Drag cursor here to close