derbi kola

Hordama zla 200 ulaznica za Pecaru, osiguranje veliko

Sport / Nogomet | 04. 12. 2015. u 12:20 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je nešto više od šest godina je prošlo od velikih nereda oko stadiona Pecara u Širokom Brijegu u kojima je ubijen navijač Sarajeva Vedran Puljić, okršaji ta dva kluba i dalje izazivaju velike tenzije.

Zato nije čudno da je derbi 18. kola između Širokog Brijega i Sarajeva proglašen 'utakmicom visokog rizika'. Domaća policija nešto je i naučila iz tragičnih događaja tog listopada 2009. godine, pa će osiguranje biti veliko.

Na stadionu Pecara bit će i navijači gostujućeg kluba koji će zauzeti svoje mjesto na istočnoj tribini, a iako su iz Sarajeva tražili 250 karata, PU Široki Brijeg odredila je da se gostima ustupi 200 ulaznica.

Zbog sigurnosti će se utakmica i igrati u 13 sati, a ne u 16, kako je to ranije bilo najavljeno, da bi se izbjegla opasnost da se gostujući navijači izvode sa stadiona i iz Širokog Brijega po mraku.

TV prijenos ove utakmice biće na Moja TV, ali iz širokobriješkog kluba najavljuju kako će se moći gledati i putem live streama na njihovoj službenoj internet adresi.

Kopirati
Drag cursor here to close