Napokon gol u prvenstvu

Højlund: Trenutno sam najsretniji čovjek na svijetu

Napokon je postigao gol, i to jako važan, za veliki preokret i pobjedu 3:2 protiv Aston Ville u derbiju 19. kola. 1.068 minuta su čekali navijači Uniteda.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2023. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

75 milijuna eura je koštao Manchester United. Kao veliko iznenađenje kada su u pitanju transferi, ali tko može više biti iznenađeni kupovinom i prodajom u europskom nogometu. Rasmus Højlund je jedan od takvih igrača, tinejdžer koji je u kratkoj karijeri zabio tek devet golova u ligi Petice.

Brojni kritičari isticali su da je United, u prevelikoj želji da dovede svog "Haalanda", debelo preplatio mladog Danca. Højlund je postigao pet golova u šest utakmica skupine Lige prvaka, ali kao da i nije, s obzirom na to da Manchester United završio kao posljednji. I onda, kada se činilo da će se njegov nevjerojatni post u Premiershipu koji je trajao od ljeta ove godine pretočiti u iduću, Højlund je konačno zabio. Za to mu je trebalo pet mjeseci i 15 utakmica.

Napokon je postigao gol, i to jako važan, za veliki preokret i pobjedu 3:2 protiv Aston Ville u derbiju 19. kola. 1.068 minuta su čekali navijači Uniteda.

"Dugo sam čekao na ovo, jako sam sretan. Trenutno sam najsretniji čovjek na svijetu. Moglo se to vidjeti iz proslave gola! Vjerovali smo u sebe do kraja i na kraju zasluženo pobijedili. Kao što je i menadžer rekao prije utakmice, postigao sam pet golova u Ligi prvaka, ali dosta je prošlo prije ovog gola u Premiershipu. Sjećam se svega, lopta se odbila od stative, dobar finiš, sretan sam. Sretan sam zbog sve trojice napadača jer smo svi danas pokazali da imamo jak karakter i samopouzdanje", zaključio je Højlund.

Kopirati
Drag cursor here to close