Niko Brada

Hoće li Kovač konačno odahnuti i naći vremena za brijanje?

Bit će zanimljivo vidjeti u kakvom će se izdanju Kovač pojaviti na sljedećoj utakmici (u subotu na gostovanju kod Mainza), jer je u četvrtak dobio priliku otići kod frizera, budući je prvotimcima dao slobodan dan
Sport / Nogomet | 26. 10. 2018. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niko Kovač, trener FC Bayerna, u zadnjih desetak dana izgleda kao brodolomnik koji se našao na pustom otoku, bez mogućnosti da se obrije i sredi kao što je navikao. Četiri utakmice u nizu bez pobjede učinile su da Kovač misli na sve drugo osim na vanjski izgled.

Njegova prilično izrasla brada kao da čeka na bolja vremena za brijanje, a ukupan izraz lica čini ga umornijim i 'starijim' nego ikad dosad.

Bit će zanimljivo vidjeti u kakvom će se izdanju Kovač pojaviti na sljedećoj utakmici (u subotu na gostovanju kod Mainza), jer je u četvrtak dobio priliku otići kod frizera, budući je prvotimcima dao slobodan dan, piše Bild.

Naime, nakon dvije vezane pobjede (protiv Wolfsburga u Bundesligi i AEK-a u Ligi prvaka), hrvatski nogometni stručnjak kao da manje pati od stresa, te je i igračima dao do znanja da i odmor igra ulogu u uspjesima.

Niko Kovač i dalje ostaje vjeran svome načinu rotacije prvotimaca iz utakmice u utakmicu.

"Radite svaki dan u tjednu bez stanke, uz malo sna i puno radnog napora, pa ćete vidjeti kako ćete izgledati nakon dva tjedna", kaže Kovač na pitanje zašto često rotira, odnosno odmara igrače.

Naravno, isto pravilo trebalo bi se odnositi i na njega samoga, ali on se nema s kim zarotirati...

Kopirati
Drag cursor here to close