Predzadnje kolo

HFC Zrinjski osvojio ključni bod u borbi za ostanak u ligi

U Premijer ligi Bosne i Hercegovine u futsalu ostalo je još samo jedno kolo, nakon kojeg će se znati koje četiri ekipe idu u doigravanje, a koje dvije ekipe ispadaju iz lige.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2021. u 11:55 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U izravnom okršaju za ostanak u ligi HFC Zrinjski odigrao je 2:2 kod Seljaka u Livnu i tako napravio veliki korak k ostanku u ligi. Zrinjski sada ima 16 bodova, isto koliko i Kaskada, te bod više od Seljaka. 
 
U zadnjem kolu Plemići dočekuju Slogu iz Uskoplja i pobjedom bi osigurali ostanak u ligi. Podsjetimo, iako se muče u prvenstvu malonogometaši Zrinjskog osigurali su plasman u finale Kupa, gdje ih čeka najbolja ekipa u ligi, Mostar Stari Grad.
 
 
Inače, Mostar SG osigurao je davno prvu poziciju uoči doigravanja, a u subotu su svladali Slogu u Uskoplju s 2:1. Mostar Stari Grad ima 48 bodova, čak devet više od Salinesa koji će u doigravanje s drugog mjesta. Na trećem je Brotnjo s 27 bodova.
 
Protivnik Mostaru u polufinalu bi mogao biti Bosna Kompred iz Tuzle. Tuzlaci su u izravnom okršaju za četvrto mjesto svladali GFC Sarajevo s 3:1 i sada imaju isti broj bodova (24).
 

Rezultati 17. kola
Bosna Kompred - GFC Sarajevo 3:1
Brotnjo - Salines 5:4
Policajac BL - Kaskada 8:2
MNK Sloga - Mostar SG 1:2
Seljak Livno - HFC Zrinjski 2:2

 
Parovi 18. kola
GFC Sarajevo - Seljak Livno
Zrinjski - MNK Sloga
Mostar SG - Policajac BL
Kaskada - Brotnjo
Salines - Bosna Kompred
Kopirati
Drag cursor here to close